eNovice
Želite prijemati novice preko epošte?

Prijava
Košarica
0 artiklov - 0,00€
Vaša košarica je prazna!

Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Vsebine, objavljene na spletnem mestu www.miapharma.si so last lasnika spletne strani MiaPharma. Brez dovoljenja se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali širiti na kakršenkoli drug način.

Lastnik portala www.miapharma.si se bo trudil, da na spletnih straneh zagotovi najbolj točne in ažurne podatke, vendar ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

NITI www.miapharma.si , NITI KATERAKOLI DRUGA PRAVNA ALI FIZIČNA OSEBA, KI JE SODELOVALA PRI NASTANKU IN IZDELAVI TEH SPLETNIH STRANI, V NOBENEM PRIMERU NE ODGOVARJA ZA KAKRŠNOKOLI ŠKODO, KI BI IZHAJALA IZ ALI BI BILA V ZVEZI Z OBSTOJEM, DOSTOPOM DO IN/ALI UPORABO TEH SPLETNIH STRANI IN/ALI INFORMACIJ, KI JIH TE SPLETNE STRANI VSEBUJEJO IN/ALI ZARADI NEMOŽNOSTI UPORABE INFORMACIJ NA TEH SPLETNIH STRANEH IN/ALI KAKRŠNEKOLI NAPAKE ALI POMANJKLJIVOSTI V NJIHOVI VSEBINI, NE GLEDE NA TO, ČE SO BILI OBVEŠČENI O MOŽNOSTI TAKE ŠKODE.

Varstvo osebnih podatkov

V primeru, da nam na portalu www.kremca.net ponudite katerikoli osebni podatek, bomo popolnoma spoštovali vašo zasebnost.

Ravnamo se po naslednjih načelih:
Podatki nikoli niso dostopni tretjim osebam.
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.kremca.net, na osnovi telefonske prijave, na podlagi priporočila, ocene možnosti medsebojnega sodelovanja, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih v organizaciji portala.
Naročniki na brazplačne novice spletnga portala www.kremca.net se lahko kadarkoli odjavijo iz baze naročnikov s tem, da odgovorijo na prejete novice z “Odjava” v naslovnem polju (subject). Včasih se zgodi, da ljudje vpišejo na listo naročnikov tudi svoje prijatelje. Tega žal ne moremo preprečiti, zato ponudimo v vsaki številki mesečnika preprost način za odjavo.
Podatkov o naših uporabnikih nikoli ne dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih uporabila katerakoli tretja oseba.
Naše baze e-poštnih naslovov redno čistimo, tako da je v njih čim manj naslovov z napakami.

Dodatne informacije: info@miapharma.si

Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke. Omogočajo ti boljše  delovanje strani, lažje iskanje in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani  soglašaš s piškotki.