eNovice
Želite prijemati novice preko epošte?

Prijava
Košarica
0 artiklov - 0,00€
Vaša košarica je prazna!

Dostava

Stroški dostave

Dostava izdelkov v standardnih paketih
 Vse izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo iz naše hiše običajno še isti dan. Zaradi velikega povpraševanja se dobavni rok lahko tudi podaljša. Paket boste prejeli po pošti. Če imate vprašanja glede dostave nam jih pošljite na shop@kremca.net ali pa nas pokličite na 041 864 556 in odgovorili vam bomo.
 Če Vas takrat ni doma, Vam pošta pusti obvestilo o prispelem paketu. Na pošti Vas bo paket čakal še 15 dni .

DOSTAVA PO SLOVENIJI
Vse izdelke kupcu paketno dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije (v nadaljevanju dostavljalec) na kupčev naslov v Sloveniji.
Pri naročilu blaga nad skupno vrednostjo nad 50 € je poštnina oz. dostava BREZPLAČNA.
Z vsa ostala naročila je enotna poštnina oz. dostava 3€ plus davek.
Če kupujete z odkupnino vam pošta zaračuna provizijo po njihovem ceniku. Blago lahko plačate tudi po predračunu, v tem primeru te provizije ni.
Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca. V primeru, da na kupčevem naslovu v trenutku dostave ni možen prevzem oz. plačilo blaga, bo dostavljalec pustil pisno obvestilo za prevzem na lokalni pošti Pošte Slovenije. Rok za prevzem paketa na lokalni izpostavi je predvidoma 5 delovnih dni.

DOSTAVA V DRUGE DRŽAVE
Stroški dostave se zaračunajo po ceniku prevoznika.

POŠKODBE PRI TRANSPORTU
 Kupec je dolžan pri prevzemu pošiljke praviloma pregledati njeno vsebnost. V primeru poškodb pošiljke je kupec dolžan celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelki) prinesti na lokalno pošto Slovenije in skupaj s poštnim delovcem sestaviti uradni zapisnik o poškodbi pošiljke. Kupec bo odstopil pošiljko, katera bo skupaj z uradnim zapisnikom na stroške pošte poslana na naslov Pošte Slovenije, 4202 Naklo. Po prejemu poškodovane pošiljke bo pošta Naklo obvestila prodajalca, ki bo v najkrajšem roku poslal kupcu nov izdelek oz. pošiljko.