eNovice
Želite prijemati novice preko epošte?

Prijava
Košarica
0 artiklov - 0,00€
Vaša košarica je prazna!

Plačilni pogoji

Pri naročilu nad 50€ je poštnina GRATIS!

PLAČILO PO POVZETJU 

V kolikor želite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu, je možno le plačilo z gotovino. Zato morate biti, ne glede na vrednost naročila, ob prevzemu prisotni osebno. O času dostave vas bomo obvestili po elektronski pošti. V kolikor vam ta način ne ustreza, vas prosimo, da preberete tudi informacije o možnostih plačila s kreditno kartico, po predračunu, preko e-banke in drugih.

Če se odločite za osebni prevzem, lahko kupnino v celoti poravnate ob prevzemu. Po e-pošti vas bomo obvestili, kdaj je naročeno blago pripravljeno za prevzem. Blago lahko potem prevzamete po predhodnem dogovoru. Pri osebnem prevzemu lahko izbirate med plačilom z gotovino, kreditno kartico (EuroCard/MasterCard, Karanta), ali s predhodnim nakazilom na račun podjetja.

PLAČILO PO PREDRAČUNU (AVANS): 

Ta opcija je namenjena predvsem pravnim osebam, vsekakor pa lahko na ta način nakup opravi kateri koli potrošnik. Predračun Vam pošljemo po pošti na naslov, ki ste ga ob Vašem naročilu navedli, lahko pa Vam ga posredujemo tudi preko e-mail naslova. Predračun prejmete v roku 24 ur.(navedeni čas ne velja ob vikendih in praznikih). Ko prejeti predračun plačate, sledi dobava v dogovorjenem roku.

KREDITNA KARTICA 

Naročeno blago lahko plačate s kreditno kartico EuroCard/MasterCard, American Express, Diners Club, Visa, Karanta.

PLAČILO NA OBROKE S KREDITNIMI KARTICAMI DINERS CLUB IN AMERICAN EXPRESS

Nakup blaga od 2 do 12 mesečnih obrokov. Pri plačilu na obroke zaračunamo stroške glede na število obrokov. Glej spodnjo razpredelnico.

PLAČILO NA OBROKE: 

pri plačilo na obroke vam zaračunamo stroške glede na izbrano število obrokov. 

Število obrokov

2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

Procenti

5%
6,5%
8%
9,5%
11%
12,5%
14%
15,5%
17%
18,5%
20%

CENE v EUR

cene blaga in storitev v evrih so informativne in preračunane po centralnem paratitetnem tečaju (1 EUR= 239,64 sit)

STROŠKI OPOMINA

v primeru, da znesek računa ne poravnate vas opozorimo z opominom. Strošek 1. opomina je 5 eura, strošek 2. opomina je 15 eura. 

V kolikor zneska ne poravnate po dveh prejetih opominih si pridružujemo pravico izterjavo celotnega neporavnanega zneska. Za predajo v izterjavo vam zaračunamo 25eura. Stroški podjetja za izterjavo in stroški odvetnika se zaračunajo še dodatno.

DOSTAVA

Vse izdelke kupcu paketno dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije (v nadaljevanju dostavljalec) in GSL hitra pošta na kupčev naslov v Sloveniji.

Kupec plača poštnino 3€ plus davek (3,66€ z davkom). 

Pri vseh naročilih nad 50 € je poštnina GRATIS. Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca. V primeru, da na kupčevem naslovu v trenutku dostave ni možen prevzem oz. plačilo blaga, bo dostavljalec pustil pisno obvestilo za prevzem na lokalni pošti Pošte Slovenije. V kolikor vam pošljemo preko dostavne službe GSL vas pokličejo, da se dogovorite za prevzem. Rok za prevzem paketa na lokalni izpostavi je predvidoma 5 delovnih dni.

POŠKODBE PRI TRANSPORTU

Kupec je dolžan pri prevzemu pošiljke praviloma pregledati njeno vsebnost. V primeru poškodb pošiljke je kupec dolžan celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelki) prinesti na lokalno pošto Slovenije in skupaj s poštnim delovcem sestaviti uradni zapisnik o poškodbi pošiljke. Kupec bo odstopil pošiljko, katera bo skupaj z uradnim zapisnikom na stroške pošte poslana na naslov Pošte Slovenije, 4202 Naklo. Po prejemu poškodovane pošiljke bo pošta Naklo obvestila prodajalca, ki bo v najkrajšem roku poslal kupcu nov izdelek oz. pošiljko.

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA IN VRAČILO BLAGA

Kupcu pripada pravica, da v petnajstih (15) dneh po prevzemu vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti prodajalca, najkasneje v 15-ih dneh od prejetja blaga, in sicer po pošti (KREMCA.NET D.O.O., Ul. Toma Zupana 21, 4202 Naklo) ali na kontaktni email info@miapharma.si, blago pa vrniti v 15 dneh po poslanem obvestilu o odstopu. Vrnitev prejetega blaga v 15-ih dneh po prejetju brez predhodnega pisnega obvestila se prav tako šteje za odstop od nakupa. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Možnost vračila ne velja za potrošni material v primeru, da je bila originalna embalaža ali varnostni pečat odstranjena oz. izdelek uporabljen. Ponudnik vrne celotno kupnino najkasneje v roku 15-ih dni od prejetja vrnjenega blaga.

ZAUPNOST PODATKOV

Podatki, ki jih posreduje kupec, so strogo zaupni, in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001-popr.) in Zakonu o varstvu potošnikov - ZVPot-UPB1 (uradno prečiščeno besedilo - Uradni list RS, št. 14/03).