eNovice
Želite prijemati novice preko epošte?

Prijava
Košarica
0 artiklov - 0,00€
Vaša košarica je prazna!
MP6 INFRA

Stimulacija mišic, ki ima veliko izhodne moči in kar 814 različnih programov, s katerimi boste izredno hitro dosegli željene rezultate.
Vsak program je razvi za točno določeno težavo.
Najpomemjbnejše pa je, da lahko izvajte kar dve terapiji istočasno- infrardečo luč in stimulacijo in na ta način dosežete še hitreje rezultat.

Za ceno pokliči ali pošlji sporočilo
Stimulator mišic + Magnetna Body Pro

Združene so koristne lastnosti elektrostimulatorja in magnetne terapije, ki pomagajo telesu priti v odlično formo in odlično počutje.
BODY PRO nudi 250 programov, ki so namenjeni za dobro fizično počutje in lepoto telesa in obraza. Programi so razdeljeni na estetske, športne, za sprostitev in protibolečinske programe.
Zahvaljujoč BODY PRO je možno izkoristiti tudi prednosti visokofrekvenčne magnetne terapije. Aparatu je že priloženih par magnetnih plošč. Blazine in razni dodatki je možno dokupiti kot dodatno opremo.

Nikakor ne smemo pozabiti, da lahko aparat nadgradimo tudi z infrardečo lučjo. V tem primeru bost izvajali kar 3 terapije istočasno: infrardečo luč električno stimulacijo in visokofrekvenčno magnetno terapijo.

549,00€ 490,00€
Brez DDV: 401,64€
Stimulator mišic MP6 NEW

Najnovejši design stimulacije mišic. Vsebuje 250 programov.

Po želji se lahko nadgradi z infrardečo lučjo in ostalimi dodatki.

512,40€
Brez DDV: 420,00€
Stimulator mišic MP6 NEW in infrardeča luč

Stimulator mišic MP6 z najnovejšim designom vsebuje kar 250 programov. Aparatu smo dodali infrardečo luč po posebni promocijski ceni.
Kombinacija ki je nepogrešljiva v kozmetičnih salonih in fizioterapevtskih ordinacijah. Priporočljiv je tudi za delo doma. Z njim boste hitro in enostavno odpravili vaše težave.
Navodila uporabe so napisana zelo enostavno v besedi in sliki.

854,00€ 810,00€
Brez DDV: 663,93€
Stimulator mišic MP6 Truck

Najbolj prodajni model stimulacije mišic.
Uporabljajo ga v kozmetičnih salonih, ordinacijah fizioterapij in tudi posamezniki doma.

Aparat je enostaven za uporabo, poleg tega ga lahko nadgradite z infrardečo lučjo, več izhodnimi kanali in dodatki iz jelenje kože.

420,00€ 341,60€
Brez DDV: 280,00€