eNovice
Želite prijemati novice preko epošte?

Prijava
Košarica
0 artiklov - 0,00€
Vaša košarica je prazna!

Stimulator mišic MP6 NEW in infrardeča luč

Stimulator mišic MP6 NEW in infrardeča luč
Stimulator mišic MP6 NEW in infrardeča luč
Proizvajalec: Miapharma
Šifra: M027-05
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 854,00€ 810,00€
Brez DDV: 663,93€
Količina:  

Stimulator mišic MP6 z najnovejšim designom vsebuje kar 250 programov. Aparatu smo dodali infrardečo luč po posebni promocijski ceni.
Kombinacija ki je nepogrešljiva v kozmetičnih salonih in fizioterapevtskih ordinacijah. Priporočljiv je tudi za delo doma. Z njim boste hitro in enostavno odpravili vaše težave.
Navodila uporabe so napisana zelo enostavno v besedi in sliki.

STIMULATOR  MIŠIC IN INFRARDEČA LUČ

Istočasno lahko izvajate kar dve terapiji: stimulacijo mišic in infrardečo luč. To je najboljša kombinacjia pri vseh terapijah.

MP6 new je opremljen z 250 programi za dobro počutje in lepoto telesa, masažo, tonifikacijo, zmanjšanje celulita, odpravljanje bolečin, tens.

Raziskovalni center MiaPharma je razvil MP6new z novim designom. Aparat je zasnovan tako, da nam je nadzorna plošča bolj na doseguu rok, da nam je tipkovnica bolj dostopna za uporabo. Z modernejšim in izpopolnjenim designom je MiaPharma naredila veliko, da je aparat še enostavnejši za uporabo.

Sedaj pa lahko koristite MP6new, z 6 aktvinimi kanali in 250 programi. Končno lahko ublažite bolečino ranjenih mišic. Končno si lahko boleče misice, tkiva in kite ublažite s tem, da si ojačate telo in povečate moč mišic. MP6new je močan, enostaven za uporabo in deluje direktno na vaše mišice. Lahko rečemo, da postane delo s pomočjo MP6new pravi užitek.

MP6 new je super enostaven za uporabo.

NAVODILA UPORABE
programi so razdeljeni na štiri glavne tretmaje: estetski, športni, T.E.N.S. in sprostitvene. V navodilih uporabe izberete željeni program in ga vnesete v stimulator mišic. Stimulator mišic vam avtomatsko določi optimalen čas tretmaja in vam ga tudi odšteva.

250 različnih programov je razdeljenih na 4 dele:
- estetski programi:
za hujšanje, intenzivno hujšanje, utrjevanje telesa, tonifikacija telesa, krepitev telesa, utrjevanje trebušnih mišic po porodu, utrjevanje, tobifikacija ali oblikovanje glutealnih mišic, lifting obraza, limfna drenaža, oblikovanje, tonifikacija prsi, odpravljanje pomarančne kože, krepitev podlahti, nadlahti, hujšanje, oblikovanje, utrjevanje meč, hujšanje, oblikovanje stegen, bokov, tonifikacija stegen, lumbalnega dela hrbta, ramen, hrbtnih mišic, prsnih mišic,....

- športni progami vsebujejo programe za ogrevanje, moč, eksplozivno moč, vzdržljivost in aerobno vzdržljivost. Programi so razvrščeni po delih telesa glede na različne športe (body building, metanje kopja, plavanje, rokomet, odbojka, tenis, nogomet, rugby, alpsko ali nordijsko smučanje, skok v daljavo ali višino, veslanje, metanje krogle, golf, dvigovanje uteži,....

- T.E.N.S. programi: pomoč pri zdravljenju bolečin v hrbtu, stopalih, vratne artoze, glavobola, bronhialne astme, lokalnega krvnega obtoka, sklepnih blazinic, depresije, zvinov, iztegnjenih mišic, kolčnih bolečin, bolečin v amputacijskih krnih, hrbtnih bolečin, bolečin v kolenih, menstrualnih bolečin, bolečin v komolcih, postoperativnih bolečin, časovno zaraščanje ran, revmatičnih bolečin, bolečin v ramenih, herpesa zoster, nespečnosti, lumbaga, zobobola, nervoze, stresa, vnetja sinusov, črevesnega zaprtja, Ahilove tetive,....

- programi za masažo in sprostitev so razdeljeni na masažo, blaženje utrujenosti, sprostitev in kapilarizacije.

Aparatu je priloženo:

 

 • samolepljive elektrode za obraz
 • samolepljive elektrode za telo
 • modri elastični trakovi
 • jelenje blazinice
 • barvni kabli
 • daljinski upravljalec
 • 220v vtič
 • torba  za lažje prenašanje
 • slovenska navodila uporabe v besedi in sliki
 • garancija

Vsi programi so opisani v slovenskih navodilih uporabe v sliki in besedi.

Infrardeči IRD aparat je visoko tehnološki in profesionalna enota, katera kombinira tehnologijo infrardečih žarkov skupaj z valovi električne stimulacije.
Aparat je več funkcionalen. Uporablja se ga lahko za učvrstitev mišic, za zboljšanje tonusa, za zmanjševanje maščobnih plasti in pri odpravljanju celulita. Infrardeči žarki in valovi se uporabljajo tudi za TENS tretmaje s katerimi zmanjšamo vnetja in dosegamo prijeten, gladilen, pomirjevalen, blažilen učinek.

O INFRARDEČIH ŽARKIH
Infrardeči žarki so elektromagnetni valovi, ki jih imenujemo "infrardeči" zaradi bližine rdeče barve v spektru vidne svetlobe.
Infrardeči žarki so sestavni del svetlobe, kateri so naša telesa vsak dan izpostavljena (na primer ultravijoličnim žarkom). ti žarki predstavljajo skoraj 50% celotnega sončnega sevanja, zato jih imenujemo tudi toplotni žarki.
Odkril jih je William Herschel, ki sodi med najbolj znane astronome v 18. stoletju, torej pred več kot 200 leti. Odkritje žarkov je razširilo spoznavne meje v astronomiji, poleg tega pa je našlo praktično uporabo tudi v neštetih elektronskih napravah (spomnimo se samo daljinskih upravljavcev). Po dveh stoletjih je znanost spoznala tudi mnoge blagodejnosti uporabe infrardečih žarkov na terapevtskem področju estetike z izkoriščanjem bioloških učinkov, ki so posledica obsevanja tkiva.

Z INFRARDEČIMI ŽARKI DO ZDRAVE KOŽE... NA SVIDENJE NAGUBANA KOŽA?
Rezultati raziskave, ki je bila objavljena s strani profesorja Luis Dubartret, doktor dermatolog dermatološkega oddelka v bolnišnici Saint Luis v Parizu, kažejo da infrardeči žarki varujejo kožo pred nezaželenimi učinki, ki nastanejo ob izpostavljanju ultravijolični svetlobi, kot so prezgodnje staranje kože in kožni rak. Fotobiološki žarki prodirajo skozi vse sloje povrhnjice, brez kakršnekoli poškodbe kože.

Lastnosti in prednosti infrardečih žarkov

 • površinske plasti kože jih brez težav vpijajo, kar ima za posledico povišanje temperature,
 • aktivira krvni obtok in celični metabolizem.
 • infrardeči žarki pričnejo proizvajati toploto, ki se delno prenaša v globlja tkiva zaradi učinkov toplotne prevodnosti in preko krožeče tekočine.
 • Povišanje temperature povzroča krepitev metabolizma v tkivih, segrevanje mišic, vazodilatacijo
 • arterij in kapilar.
 • Sposobnost prodiranja infrardečih žarkov spodbuja vazodilatacijo, kar ima za posledico krepitev tudi venskega in limfocitnega obtoka.
 • Segrevanje, povzročeno z elektromagnetnimi tresljaji, povečuje znojenje, pri čemer se odstranjujejo škodljive snovi (natrij, kovine, sečna kislina in drugo), ki sicer škodljivo vplivajo na presnovne procese in slabijo organizem.
 • Infrardeči žarki so uporabni tudi za terapevtske namene pri zdravljenju zmečkanin, sklepnega in mišičnega revmatizma ter v primerih distrofije mehkih tkiv.

RDEČA BARVA, KI TE OBLIKUJE: INFRARDEČI ŽARKI V ESTETIKI
Na področju estetike tretmaji z infrardečimi žarki omogočajo ponovno ravnovesje v celični in izvencelični presnovi, kar je osnovni princip pri odpravljanju celulita. Prav revitalizacija celic in obnova krvnih in limfnih žil sta vzrok za pomembno izboljšanje cirkulacije, neobhodne postavke pri odstranjevanju estetskih napak, ki jih povzroča celulit.

 

Stimulator mišic lahko nadgradiš z