eNovice
Želite prijemati novice preko epošte?

Prijava
Košarica
0 artiklov - 0,00€
Vaša košarica je prazna!

Stimulator mišic MP6 Truck

Stimulator mišic MP6 Truck
Stimulator mišic MP6 Truck
Proizvajalec: Miapharma
Šifra: MP6Truck
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 420,00€ 341,60€
Brez DDV: 280,00€
Količina:  

Najbolj prodajni model stimulacije mišic.
Uporabljajo ga v kozmetičnih salonih, ordinacijah fizioterapij in tudi posamezniki doma.

Aparat je enostaven za uporabo, poleg tega ga lahko nadgradite z infrardečo lučjo, več izhodnimi kanali in dodatki iz jelenje kože.

Stimulator mišic za preoblikovanje telesa, odpravljanje celulita, zmanjševanje obsega, tens, masažo telesa in še veliko več.

Programi so razdeljeni na štiri glavne tretmaje: estetski, športni, T.E.N.S. in sprostitvene. V navodilih uporabe izberete željeni program in ga vnesete v stimulator mišic. Stimulator mišic vam avtomatsko določi optimalen čas tretmaja in vam ga tudi odšteva.

250 različnih programov je razdeljenih na 4 dele:

Estetski programi: za hujšanje, intenzivno hujšanje, utrjevanje telesa, tonifikacija telesa, krepitev telesa, utrjevanje trebušnih mišic po porodu, utrjevanje, tobifikacija ali oblikovanje glutealnih mišic, lifting obraza, limfna drenaža, oblikovanje, tonifikacija prsi, odpravljanje pomarančne kože, krepitev podlahti, nadlahti, hujšanje, oblikovanje, utrjevanje meč, hujšanje, oblikovanje stegen, bokov, tonifikacija stegen, lumbalnega dela hrbta, ramen, hrbtnih mišic, prsnih mišic,....

 MP6Track-navodila uporabe- estetski tretmaji 

Športni progami vsebujejo programe za ogrevanje, moč, eksplozivno moč, vzdržljivost in aerobno vzdržljivost. Programi so razvrščeni po delih telesa glede na različne športe (body building, metanje kopja, plavanje, rokomet, odbojka, tenis, nogomet, rugby, alpsko ali nordijsko smučanje, skok v daljavo ali višino, veslanje, metanje krogle, golf, dvigovanje uteži,....

 MP6Track navodila uporabe- športni tretmaji 

T.E.N.S. programi: pomoč pri zdravljenju bolečin v hrbtu, stopalih, vratne artoze, glavobola, bronhialne astme, lokalnega krvnega obtoka, sklepnih blazinic, depresije, zvinov, iztegnjenih mišic, kolčnih bolečin, bolečin v amputacijskih krnih, hrbtnih bolečin, bolečin v kolenih, menstrualnih bolečin, bolečin v komolcih, postoperativnih bolečin, časovno zaraščanje ran, revmatičnih bolečin, bolečin v ramenih, herpesa zoster, nespečnosti, lumbaga, zobobola, nervoze, stresa, vnetja sinusov, črevesnega zaprtja, Ahilove tetive,....

 MP6Track navodila uporabe- protibolečinski oz. T.E.N.S. tretmaji 

Programi za masažo in sprostitev so razdeljeni na masažo, blaženje utrujenosti, sprostitev in kapilarizacije. 

 MP6Track navodila uporabe- masaža in sprostitveni tretmaji

 Način uporabe dodatne opreme

 Način uporabe trakov jelenje kože

DOBAVLJIV V BARVI PO VAŠI IZBIRI

Raziskovalni center MiaPharma je razvil MP6Truck, prvi električni stimulator oblikovan za ljudi, ki so veliko na poti in v gibanju. Do sedaj ste se na potovanjih vozili ure in ure in trpeli posledice- vnetja hrbta in negibne mišice, vedno bolj in bolj jačate mišice

Sedaj pa lahko koristite MP6Truck, z 6 aktvinimi kanali in 250 programi. Končno lahko ublažite bolečino ranjenih mišic. Končno si lahko boleče misice, tkiva in kite ublažite s tem, da si ojačate telo in povečate moč mišic. MP6Truc je močan, enostaven za uporabo in deluje direktno na vaše mišice. Lahko rečemo, da postane delo s pomočjo MP6Truck pravi užitek.

Stimulator mišic za preoblikovanje telesa, odpravljanje celulita, zmanjševanje obsega, tens, masažo telesa in še veliko več.

 

 

Električni stimulator z 6 aktivnimi kanali.
Jakost izhodnega toka: max 50 mA na kanal.
Mere: 85 mm. H - 230 mm. W - 300 mm L.
Teža: 2.6 Kg. 

Electronic waves: 

 • Faradsko valovanje (program 3 do 11)
  Uporabljajte programe za lifting efekte obraznih mišic in tonus kože.
 • Valovanja za hujšanje (program 33 do 74)
  Programi za mobiliziranje maščobe in izgorevanje podkožne tolšče.
 • Electro-lipolytic valovanje (program 75 do 82)
  Uporablja se pri tretmajih lokalnega celulita in maščobnih blazinic.
 • Impulzno valovanje (program 1 do 2)
  Idealno za tretmaje limfne drenaže.
 • Compensated bi-phase square waves (program 83 do 212)
  Uporabljajte za ohranjenja čvrstosti mišic, za ohranjanje oblike telesa in za tretmaje sproščanja
 • Kotz valovanje (program 12 do 32)
  Uprarabljajte program za večanje čvrstosti mišic in tonus
 • T.E.N.S. valovanja (program 213 do 250)
  Uprabljajte kot protibolečinske terapije, za mišice, kite in vezno tkivo. 

Frekvenca impulzov od 1 Hz do 2500 Hz 
250 programov je razdeljenih na več različnih tretmajev
Vsak program ima točno določeno trajanje: povprečno 15/20 min. - max 60 min.
Napetost električnega toka: 230 V - Frekvenca: 50 Hz - Moč: 15 W
Frekvenca avtomobilskega cigaretnega vžigalnika 12 V 

Raven naprave: II
Vrste uporabljenih delov: BF
Trajanje impulza: 0.0004+1 sec
Nastavitve jakosti: 0+100 %
Timer: 10+60 minutes 

Segrevanje

UČINEK: Električna stimulacija pripravi določeno mišično regijo za naprezanja pri treniranju s povečanjem pretoka krvi, kar preprečuje možne neželene poškodbe obdelovanih mišic. N.B.: Električni stimulator pripravi izključno mišico, na kateri se tretma izvaja, ne preprečuje poškodbe drugih mišic, ki niso enako segrete. 

KDAJ: Ta program se izvaja pred vsemi drugimi programi. Pri tem je pomembno, da se program uporabi tudi pred vsakim tekmovanjem ali zahtevnejšim treningom.

Moč

UČINEK: Električna stimulacija deluje prvenstveno na bela mišična vlakna, ki so sposobna razviti pomembno moč. Moč je osnovna postavka pri vseh športnih disciplinah. 

KDAJ: Odvisno od vrste športa se ta motorična sposobnost trenira z večjo ali manjšo intenzivnostjo. Trenutne metode za telesno pripravljenost združujejo elektrostimulacijo in normalno vadbo z utežmi pred ali po treningu (pred ali po počivanju). Dva do trikrat na teden popolnoma zadostuje za katerokoli stopnjo pripravljenosti.

Eksplozivna moč:

UČINEK: Ta sposobnost , ki se najbolj razvije z uporabo električnega stimulatorja, ker vključuje vsa mišična vlakna, celo pri nizko intenzivnem delovanju. Športi, pri katerih je pomembno razvijanje te sposobnosti so: nogomet, odbojka, košarka, dvigovanje uteži, hitrostno kolesarjenje, in drugi.

KDAJ: Časi in metode so podobni časom in metodam za moč.

Zdržljivost:

UČINEK: O zdržljivosti se govori, kadar morajo mišice prenašati velik napor v daljšem časovnem obdobju. Primeri takšnih športov: kolesarjenje, nordijsko smučanje, triatlon, itd,...

KDAJ: Električni stimulator moramo uporabljati en dan pred tovrstnim treningom zmerne intenzitete ali na dan počitka po treningu.

Aerobna zdržljivost:

UČINEK: Ta program ob stalni uporabi omogoča stalno povečanje števila kapilara okrog mišičnih vlaken (kapilarizacija); to je osnovni program za vse športe, pri katerih je potrebna povečana zdržljivost in mišična moč; hoja, plavanje, kolesarjenje (združeno s predhodnim), itd. 

KDAJ: V času počitka po treningu, oziroma po treningu slabše intenzitete. N.B.: Vsi opisani načini treniranja se nanašajo izključno na mišice, ki se uporabljajo v prakticiranem športu.

Masaža 

UČINEK: Električni impulzi električnega stimulatorja masirajo telo, blažijo bolečine v sklepih in mišicah. Cilj njegovega delovanja je tonificiranje in sprostitev vlaken ter ohranitev oziroma izboljšanje psihofizičnega stanja z blaženjem napetosti in vsakdanje utrujenosti. 

KDAJ: Priporočamo ga za blaženje bolečin, ki so posledica telesnih naporov ali sedečega položaja med delovnim časom zaradi otrplih in bolečih sklepov in mišic.

Blaženje utrujenosti

UČINEK: Učinkoviteje sprošča mišice, bolj kakovostno odstranjuje otrplost in preprečuje krčenje mišic. Učinek blaženja utrujenosti se dopolni z učinkom blaženja bolečin s ciljem izboljšanja naravnega okrevanja mišic. 

KDAJ: Prvenstveno je namenjen za zmanjšanje ali zaustavljanje zbiranja mlečne kisline, ki nastane med ali po težjem telesnem naporu. V primeru mišičnih bolečin je primeren tudi za porast ravni bolečin.

Sprostitev: 

UČINEK: Spravim programom električni stimulansi tudi v tem primeru pomagajo pri sprostitvi in zmanjšanju vsakdanjega stresa, pri čemer imamo po vsem telesu ugoden občutek, hkrati pa se rešimo čez dan nabrane napetosti. 

KDAJ: s tem programom sprostimo mišična vlakna, na katerih ga uporabljamo, ublažimo vsakdanji stres, ter dosežemo popolno sprostitev in obnovo energije.

Kapilarizacija

UČINEK: njegova funkcija je predvsem v mišični oksigenizaciji, povečanju dovoda hranljivih snovi in povečanje dotoka krvi na obdelovana področja. Kapilarizacija omogoča razpolaganje z večjo količino kisika in večjim pretokom krvi v trenutku naporov, oziroma zmanjšanje proizvodnje mlečne kisline. Število kapilar okrog mišičnih vlaken se poveča, kar prispeva k njihovi večji odpornosti proti utrujanju. 

KDAJ: Kot pomoč pri izboljšanju podaljšanih telesnih aktivnosti (aerobne aktivnosti), pri estetskih programih, pri pripravi za telesne napore (športne aktivnosti). uporabo tega programa svetujemo pred ponovnimi telesnimi napori, še posebej po daljši prekinitvi (težji fizični napori, ki zahtevajo večja telesna naprezanja)

Priporočamo