eNovice
Želite prijemati novice preko epošte?

Prijava
Košarica
0 artiklov - 0,00€
Vaša košarica je prazna!

ExcellPlus ultrazvok

ExcellPlus ultrazvok
Proizvajalec: Miapharma
Šifra: ExcellPlus
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 3.947,65€ 3.562,40€
Brez DDV: 2.920,00€
Količina:  

V vaš dom prihaja pravi lepotilni in wellness center. Excell plus vsebuje zadnje novosti v ultrazvočni tehnologiji in metodologiji skupaj v eni sami napravi skupaj za estetske in fizioterapevtske tretmaje.

Najbolj prodajen aparat v ordinacijah fizioterapij in trenerjev vrhunskih športnikov. Z njim poškodbo hitro saniramo.

V vaš dom prihaja pravi lepotilni in wellness center. Excell plus vsebuje zadnje novosti v ultrazvočni tehnologiji in metodologiji skupaj v eni sami napravi skupaj za estetske in psihične tretmaje. Excell plus je oblikovan za delo direktno na različnih stopnjah celulita, idealen je tudi za čiščenje obraza, lasišča in za elefektivno odstranjevanje dlak telesa, obdelavo mišične obremenitve, ahilove pete, glavobol zaradi vnetij vratnih mišic ali artritisa. Lahko se koristi tudi pri rehabilitaciji in pri manjših športnih poškodbah.

Odprava celulita: Raziskovalni center MiaPharma je razvil novo tehnologijo pri odpravi cellulita- aparat excell. Sedaj lahko uporabljate tehnologijo ultrazvoka, tehnologija, ki se uporablja v najboljših salonih po celem svetu. Ecxell vam nudi obsežno vrsto programov, ki jih običajno kombiniramo pri tretmajih odstranjevanja neželenega in nič kaj lepega celulita. Rezultati se dosežejo neverjetno hitro in popolnoma brez bolečin. Ali ste spoznali kako vam lahko Excell tehnologija koristi. 

Oblikovanje telesa: S pomočjo ultrazvoka boste uspešni v zelo hitrem času tudi pri odpravljanju maščobnih oblog naprimer v predelu trebuha, na rokah (tako imenovane zavese), na mečih in podobno

Nanašalni programi: S pomočjo ultrazvoka lahko nanesete na kožo različne kreme, losione, maske, serume,... in povečate njihov učinek tudi do 10 krat.

Odpravljanje grobe kože: v kolikor imate grobo kožo se vam koža hitro zgladi in postane gladka in mehka. 

Protibolečinski tretmaji: aparat vsebuje prilagojene programe različnim zdravstvenim težavam kot na primer: revmatska obolenja, razna vnetja, bolečine v hrbtu, lombago, ahilova peta, menstrualne težave in podobno.

Aparat ima 65 različnih programov.

Ultravok se uspešno bojuje z neželenim celulitom. Ta neverjetni tretma deluje na različne tipe in stopnjo celulita pri uporabi specialno formulirane frekvence za specifično uporabo. 

Excell sistem se uporablja direktno na kožo in je popolnoma neboleč postopek in 100% učinkovit. 

Kako ultrazvok deluje: Transmisija ultrazvoka se izvrši preko keramičnega pretvornika, ki niha in proizvaja ultrazvoke. Keramični pretvornik je vgrajen v glavi tretmaja, ki se položi na obravnavano območje in drsi z gelom za ultrazvok oziroma kremo, preierno za masažo; še bolje je, če je obogatena s hranilnimi , hidratantnimi ter proticelulitnimi snovmi.

Ultrazvočni valovi, ki jih sproži Ecxell, omogočajo globoko prodornost teh krem, ponovno aktivirajo obtok (eden izmed vzrokov za celulit) učinkovitejše kot masaža s prijetnejšim občutkom.

Ultrazvok Excell poveča mobilnost tekočin, ki zastajajo med tkivi in izboljšuje prepustnost. Razdrobi prisotne odvečne snovi in olajša njihovo odstranitev iz telesa, odstrani tudi pline in uniči bakterije. Izboljša površino in kožno vaskularizacijo ter posledično boljšo oksinegacijo ter hranjenje.

Izbirate lahko med 65 različnimi programi:

ESTETSKI TRETMAJI TELESA

 • ultrazvok uspešno odstrani različne tipe in stopnje celulita,
 • zelo učinkovit je pri preoblikovanju lokalizirane debelosti,
 • ponovna oživitev lokalnega obtoka,
 • povečanje hranilnosti kože,
 • povečanje in izboljšanje elastičnosti tkiv,
 • zmanjševanje oz. odstranitev neestetskih gub in vdolbin na koži,
 • izboljšanje tonusa tkiv, ki tako postanejo bolj trda in gladka, nanašanju estetskih krem, saj ultrazvok omogoča globoko prodornost krem in večjo učinkovitost vseh zgoraj opisanih tretmajev.

ESTETSKI TRETMAJI OBRAZA

 • zmanjševanje oz. odstranjevanje neestetskih gub in vdolbin na obrazu,
 • odpravljanje aknaste kože,
 • peeling obraza,
 • masaža obraza,
 • nanašanje estetskih krem, serumov s pomočjo ultrazvoka, ker dosežemo večjo učinkovitost in prodornost vseh kozmetičnih izdelkov.

TERAPEVTSKI TRETMAJI TELESA IN OBRAZA

 • bolečine v zatilju,
 • revmatizem,
 • vnetje mišic,
 • lumbago,
 • bursitis,…
 • v slovenskih navodilih so opisane različne diagnoze. Glede na diagnozo se izbere številka programa, aparat vam avtomatsko nastavi čas.


 

 

 

 

Z ultrazvočnim tretmajem se borimo proti vizualno nezaželenim efektom celulita. Unikatna metoda, ki z oddajanjem ultravalov deluje globinsko na različne stopnje celulita, s to metodo se uporablja kombinacija specifičnih frekvenc, ki vsaka deluje drugače na predelih celulita. 

Kako ultrazvok deluje: ultrazvočni valovi nastajajo s prenosom skozi keramični sondo ki valovijo. Sonda drsi preko površine , ki je bila predhodno pripravljena s posebnim gelom, ki je bil razvit posebej za ultrazvočni tretma. 

Mere: 70 mm višina - 210 mm globina - 320 mm širina

Teža 3 Kg. 

Vsebuje 65 programov kateri so razdeljeni glede na namen uporabe. Ultrazvok Excell plus vsebuje dve sondi, ena sonda je namenjena tretmajem na obrazu, ter v terapevtske namene (3Mh), druga sonda pa je namenjena tretmajem telesa (1Mh). Namenjena je za grobo in negladko brazgotinasto kožo, za zmanjševanje in odstranjevanje celulita, celulitnih vozličkov, zboljša se tonus tkiva, reaktivira se cirkulacija krvnega obtoka in postopoma odpravlja zastoj vode in tako dalje.

Nobene nevarnosti ni pri uporabi aparata, pa vendar naj ga ne uporabljajo:

 • nosečnice
 • otroci
 • osebe s hudimi obtočnimi težavami
 • osebe z vgrajenim spodbujevalnikom srca

Pred uporabo aparati je potrebno natančno prebrati vsa priložena navodila.

Priporočamo

Oznake: ultrazvok