eNovice
Želite prijemati novice preko epošte?

Prijava
Košarica
0 artiklov - 0,00€
Vaša košarica je prazna!

jelenja trakova 60cm

jelenja trakova 60cm
jelenja trakova 60cm jelenja trakova 60cm jelenja trakova 60cm
Proizvajalec: Miapharma
Šifra: T-PG933/6-2
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 23,18€
Brez DDV: 19,00€
Količina:  

Usnjeni trakovi jelenje kože z elektrodami. Dolžina trakov je 60 cm. V kompletu sta dva traka.
Trakovi se vedno in samo uporabljajo v paru. Zapenjanje trakov je na sistem ježka.

Navodila uporabe
Zelo primerni so za obsežnejše estetske tretmaje, na primer na stegnih, trebuhu, bokih in zadnjici.
 
Trakovi so zelo enostavni za uporabo. Hitro jih nanesemo na telo. Poleg tega z enim izhodnim kanalom vašega stimulatorja mišic delate obseg vašega trebuha ali nog ali zadnjice ali rok.
 
Dostopni so v parih v velikosti 60 cm, 80 cm in 140 cm.
 
Prevodni trakovi se lahko uporabljajo na vseh stimulatorjih mišic (Cefar-Compex, Sinkopa, Globus, Enraf-Nonius, Medikoel, Sport elect,...)
V kolikor vaš stimulator mišic nima izhoda na klip potrebujete nastavek za spremembo izhoda. S tem boste tudi veliko prihranili, saj so vse elektrode na klip bistveno cenejše.
 
POVEZAVE in UPORABA: Izdelani so iz prevodnega materiala in jelenje kože, ki se namoči in ožame in pritrdi ježki.  Par trakov-mokre, povežite z izhodom vašega električnega stimulatorja mišic. Par prevodnih trakov namestite na telo. Na vsakem traku se uporabi samo en gumb, ostali so prosti.
Rumeni del trakov je v stiku z vašo kožo. Po tretmaju izklopite električni stimulator in snemite trakove. Iz trakovprevidne snemite kable.  Trakove posušite na zraku ( ne postavite je na grelne površine). Rumeni del trakov naj bo pri sušenju obrnjen navzgor. 
 
ČIŠČENJE: Dezinfekcijska sredstva ( komponenta z  amoniakom  0,1 do 0.2 %) mora biti uporabljena le za čiščenje proizvoda po čiščenju z razkužilom uporabite tekočo vodo in dobro sperite.
OPOZORILO!!! Pred 1. uporabo trakov očistite po postopku kot je zgoraj navedeno. SUHIH TRAKOV NE UPORABLJAJTE!!
ŽIVLJENSKA DOBA TRAKOV: Življenjska doba trakov je odvisna od same uporabe in načina kako ravnate z njo. Predvidoma je ta doba 6 mesecev.  Ves čas uporabe trakov ne sme imeti kakršnih koli poškodb, posebej pozorni  morate biti na dele kjer se pripnejo elektrode, da le tukaj ne pride do kakšnega stika. Če bi opazili na trakovih spremembe jo nemudoma prenehajte uporabljati!
SHRANJEVANJE: Copate shranjujte na temperaturi od 0 0C  do 50 0C, relativna vlažnost zraka pa od 20% do 80%.
GARANCIJSKO OBVESTILO: Izdelek je narejen v skladu z predpisi 93/42/EEC in da je bil  izdelan v skladu s postopki FIAB Qualitiy System certified ISO 13485.

Priporočamo

Oznake: elektrode, jelenje