eNovice
Želite prijemati novice preko epošte?

Prijava
Košarica
0 artiklov - 0,00€
Vaša košarica je prazna!

jelenji copati

jelenji copati
jelenji copati
Proizvajalec: Miapharma
Šifra: PG1030
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 54,90€
Brez DDV: 45,00€
Količina:  

Unipolarni prevodni copati. Copati so iz jelenje kože. Namenjeni so povečanju cirkulacije obtoka.
Uporablja se jih lahko na vse stimulatorje mišic.

Copati iz jelenje kože za elekto stimulacijo.

Copate se priporoča za uporabo pri odpravljanje raznih bolečin, težkih nog, pospešitev cirkulacije krvi in podobno. Uporaba copat nima stranksih učinkov.
Copate lahko uporabljate z vsemi stimulatorji mišic kateri imajo protiblečinske tretmaje.

V kolikor vaš stimulator mišic nima izhoda na klip potrebujete nastavek za spremembo izhoda. S tem boste tudi veliko prihranili, saj so vse elektrode na klip bistveno cenejše.

POVEZAVE in UPORABA:  Povežite vtič na klip s prvim izhodom vašega elektro stimulatorja. Jelenje copate- rumeni del, prehodno namočite v vodi in jih ožemite. Rumeni del copat namestite na črni del copat. V copate vstavite bose noge, ter izberite ustrezen program ter ustrezno jakost na vašem elektro stimulatorji. Po tretmaju izklopite električni stimulator in sezujte copate. Iz copat snemite tudi kable. Copate posušite na zraku ( ne postavite je na grelne površine). Rumeni del copatnaj bo pri sušenju obrnjen navzgor.

ČIŠČENJE: Dezinfekcijska sredstva ( komponenta z  amoniakom  0,1 do 0.2 %) mora biti uporabljena le za čiščenje proizvoda po čiščenju z razkužilom uporabite tekočo vodo in dobro sperite.

OPOZORILO!!! Pred 1. uporabo copat očistite po postopku kot je zgoraj navedeno. SUHIH COPAT NE UPORABLJAJTE!!

ŽIVLJENSKA DOBA COPAT: Življenjska doba copat je odvisna od same uporabe in načina kako ravnate z njo. Predvidoma je ta doba 6 mesecev.  Ves čas uporabe capat ne sme imeti kakršnih koli poškodb, posebej pozorni  morate biti na dele kjer se pripnejo elektrode, da le tukaj ne pride do kakšnega stika. Če bi opazili na copatih spremembe jo nemudoma prenehajte uporabljati!

GARANCIJSKO OBVESTILO: Izdelek je izdelan v skladu s predpisi 93/42/EEC in da je bil  izdelan v skladu s postopki FIAB Qualitiy System certified ISO 13485. Odgovornosti za nepravilno uporabo ali neposredno škodo zaradi drugačnega delovanja copat kot je zgoraj navedeno ne prevzema niti proizvajalec , niti pooblaščena oseba za prodajo.

Priporočamo