eNovice
Želite prijemati novice preko epošte?

Prijava
Košarica
0 artiklov - 0,00€
Vaša košarica je prazna!

maska iz jelenje kože

maska iz jelenje kože
maska iz jelenje kože maska iz jelenje kože
Proizvajalec: Miapharma
Šifra: PG1011
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 54,90€
Brez DDV: 45,00€
Količina:  

Maska za lifting obraza.
Maska in odprtine za oči,nos in usta. Pritrdi se jo s strakovi na ježke- ti trakovi so del maske.
Masko se lahko uporablja na vse stimulatorje mišic. 

Maska za elekto stimulacijo.
Maska je namenjena za flitning obraza. Na vašem stimulatorju mišic izberite program za lifting obraza. Stimulacija mišic vam deluje po celem obrazu. Namestitev je zelo enostavna. Masko lahko uporabljate dlje časa in se ne obrabi in ne uniči če jo uporabljate v skladu z priloženimi navodili. 
V kolikor vaš stimulator mišic nima izhoda na klip potrebujete nastavek za spremembo izhoda. S tem boste tudi veliko prihranili, saj so vse elektrode na klip bistveno cenejše.
POVEZAVE in UPORABA:  Povežite vtič na klip s prvim izhodom vašega elektro stimulatorja. Obrazno masko prehodno namočite v vodi in jo ožemite. Obrazno masko dobro namestite na obraz in izberite ustrezen program, ter jakost na stimulatorju mišic. Po tretmaju izklopite električni stimulator in snemite obrazno masko. Iz obrazne maske snemite tudi kable. Obrazno masko posušite na zraku ( ne postavite je na grelne površine). Rumeni del obrazne maske naj bo pri sušenju obrnjen navzgor.

ČIŠČENJE: Dezinfekcijska sredstva ( komponenta z  amoniakom  0,1 do 0.2 %) mora biti uporabljena le za čiščenje proizvoda po čiščenju z razkužilom uporabite tekočo vodo in dobro sperite.

OPOZORILO!!! Pred 1. uporabo masko očistite po postopku kot je zgoraj navedeno. SUHE MASKE NE NANAŠAJTE NA OBRAZ!!!

ŽIVLJENSKA DOBA MASKE: Življenjska doba maske je odvisna od same uporabe in načina kako ravnate z njo. Predvidoma je ta doba 6 mesecev.  Ves čas uporabe maska ne sme imeti kakršnih koli poškodb, posebej pozorni  morate biti na dele kjer se pripnejo elektrode, da le tukaj ne pride do kakšnega stika. Če bi opazili na maski spremembe jo nemudoma prenehajte uporabljati!

SHRANJEVANJE: Masko shranjujte na temperaturi od 0 0C  do 50 0C, relativna vlažnost zraka pa od 20% do 80%.

GARANCIJSKO OBVESTILO: FIAB  SpA zagotavlja da je izdelek v skladu z predpisi 93/42/EEC in da je bil  izdelan v skladu s postopki FIAB Qualitiy System certified ISO 13485. Odgovornosti za nepravilno uporabo ali neposredno škodo zaradi drugačnega delovanja maske kot je zgoraj navedeno ne prevzema niti proizvajalec , niti pooblaščena oseba za prodajo.

Priporočamo